DANAS JE 17 GODINA OD PRVOG LAMPARDOVOG GOLA ZA CHELSEA: / Pogledajte trenutak koji je odredio budućnost jednog kluba

Image
Foto: AFP

Legendarni kapetan Bluesa danas slavi obljetnicu svog prvog gola za londonsku momčad

20.9.2018.
16:22
AFP
VOYO logo

Prošlo je 17 godina od prvog gola koji je Frank Lampard zabio za Chelsea, klub čije je boje branio čak 13 godina i s kojim je osvojio najprestižnija odličja u klupskom nogometu. Osim Chelseaja, Lampard je branio i boje Engleske reprezentacije kojoj je bio i kapetan.

Prošle je godine, s 38 godina na leđima završio svoju avanturu u New York Cityju gdje je odigrao posljednje utakmice karijere. Nakon početaka u West Hamu proveo je čak 13 godina u Chelseaju u vrijeme najvećih uspjeha u povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvojio sve

Uzeo je Ligu prvaka, Europsku ligu, tri titule prvaka i još osam kupova. Prešao je u Manchester City 2014., a godinu kasnije, poput drugih veterana Premierlige, otišao u američki MLS. Za Englesku je odigrao više od 100 utakmica i zabio tridesetak golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon 21 nevjerojatne godine odlučio sam da je pravo vrijeme za završetak karijere. Iako sam primio više zanimljivih ponuda da nastavim igrati kod kuće i u inozemstvu, s 38 godina osjećam da je vrijeme za novo poglavlje u mom životu", napisao je Lampard tada u poduljem i emotivnom oproštajnom pismu.

Lampardov prvijenac u dresu Bluesa možete se prisjetiti u videu ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo