NOGOMETNI SPEKTAKL / Danas igraju Real i Barcelona, a Luka Modrić se u ovom El Clasicu može upisati u povijest: Evo kada počinje i gdje gledati utakmicu

Image
Foto: Profimedia

Real uoči ovog El Clasica ima 25, a Barcelona 24 boda

28.10.2023.
8:38
Profimedia
VOYO logo

U subotu se sastaju aktualni španjolski prvak Barcelona i Real Madrid, trenutačno vodeća momčad španjolskog prvenstva. Real Madrid ima 25 bodova, a Barcelona 24, nakon deset odigranih kola.

Spektakularni FNC 13 na rasporedu je 4. studenoga, a revanš Croate i Vase usred Beograda pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom El Clasicu u povijest bi se mogao upisati kapetan hrvatske reprezentacije i legenda Reala, 38-godišnji Luka Modrić. Zaigra li on u toj utakmici postat će najstariji nogometaš koji je ikada igrao u derbiju poznatom kao "El Clasico".

Image

Taj rekord sada drži bivši Realov vratar Paco Buyo koji je 1996. godine stajao među vratnicama u dobi od 38 godina i 38 dana. Barcelona je slavila s 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić, s 38 godina i 47 dana, ove sezone uglavnom ulazi s klupe za pričuve.

Kapetan hrvatske reprezentacije je u utorak odigrao svih 90 minuta u gostujućoj pobjedi od 2-1 nad Bragom u Ligi prvaka, što je jedina cijela utakmica koju je odigrao ove sezone u dresu "kraljevskog kluba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Modrić je po dolasku u Real Madrid u kolovozu 2012. prve minute upisao upravo protiv Barcelone u Superkupu.

Njegov tadašnji protivnik u toj utakmici Javier Mascherano rekao je da osjeća "nostalgiju što Modrić i (Toni) Kroos ne igraju u kontinuitetu ove sezone". "No to se događa u velikim klubovima. To je prirodno, to je životni zakon. Premda njih dvojica ne igraju puno kao ranije doprinose ekipi važnim stvarima", rekao je u videu objavljenom na internetskoj stranici novina Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica počinje u subotu u 16.15, a prijenos je na kanalu Arena Sport 6.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo