REAKCIJA NAKON POBJEDE / Dambrauskas već gleda prema sljedećem protivniku u Europi: 'Ne idemo se u Španjolsku slikati s igračima Villarreala...'

Image
Foto: Profimedia

Hajduk na gostovanju kod Vitorije Guimaraes sačuvao prenost iz prve utakmice i plasirao se u play-off Konferencijske lige

10.8.2022.
20:47
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Hajduka plasirali su se u posljednje, 4. pretkolo Konferencijske lige usprkos 0-1 (0-1) porazu od Vitorije u Guimaraesu u uzvratnom susretu 3. pretkola.

Image
VITORIA - HAJDUK 1-0 /

Hrabri Bijeli nakon velike bitke i drame u Guimaraesu izborili play-off Konferencijske lige: Na kraju umalo došlo do tučnjave na terenu

Image
VITORIA - HAJDUK 1-0 /

Hrabri Bijeli nakon velike bitke i drame u Guimaraesu izborili play-off Konferencijske lige: Na kraju umalo došlo do tučnjave na terenu

Kako je prva utakmica u Splitu završila pobjedom Hajduka od 3-1, splitski sastav je prošao dalje s ukupnih 3-2 te će u 4. pretkolu igrati protiv španjolskog Villarreala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vitoria je povela već u 5. minuti golom Andersona, no ispostavilo se kako je to ostao jedini pogodak na utakmici.

"Znali smo da će utakmica biti teška. Imamo iskusne igrače, ali nemamo iskusnu momčad. Ova grupa igrača prvi put igra zajedno u Europi. Vitoria je dobra, mlada momčad. Da sve sezone igramo šest ili sedam utakmica u Europi...To nam nedostaje. Mnogo igrača nije moglo pokazati najbolje od sebe. Nismo uspjeli imati kontrolu. Vrlo sam sretan što smo prošli dalje. Čekaju nas dvije utakmice s top momčadi. Ali, nisam najsretniji igrom", rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas nakon susreta i potom prokomentirao napetu završnicu utakmice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Scene na kraju? Obje momčadi su željele proći dalje. Vitoria može biti ponosna na svoje navijače, kako ih bodre. Normalno je da ima tenzija."

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Valdas Dambrauskas

Osrvnuo se Dambrauskas i na protivnika u play-offu, španjolski Villarreal:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj klub ima tradiciju, povijest i velike pobjede u prošlosti. Ne idemo u Španjolsku slikati se s igračima Villarreala i objaviti to na Instagramu. Idemo se tamo nadigravati, vjerujem da nismo bez šansi. "

'Moramo respektirati grb'

Prije Villarreala, Hajduk za vikend očekuje najveći derbi, sraz sa zagrebačkim Dinamom na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije prvi put da imamo utakmicu za tri dana. Mi smo Hajduk. Igramo najveći hrvatski derbi. U četvrtak navečer ćemo odraditi trening, u petak još jedan. Imamo 23 igrača. Nećemo krenuti u utakmicu s manje igrača nego Dinama. Moramo respektirati klupski grb. Mislim da je ovo dobro vrijeme za biti igrač Hajduka", prenosi Dalmatinski portal Dambrauskasovu izjavu.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo