DALIĆEV TAJNI ADUT SPREMAN NA ŽRTVU: / Nikola Vlašić ima i recept za igru protiv Azerbajdžana

Image
Foto: AFP

Hrvatsku reprezentaciju čekaju dvije utakmice tijekom ovog tjedna - u četvrtak protiv Azerbajdžana i u nedjelju protiv Mađarske

19.3.2019.
12:53
AFP
VOYO logo

Zvijezda moskovskog CSKA, Nikola Vlašić, pozvan je u reprezentaciju te će s ostatkom Vatrenih konkurirati za sastav u utakmicama protiv Azerbajdžana i Mađarske. Bivši igrač Hajduka, koji je u Rusiji na posudbi iz engleskog Evertona, progovorio je o izazovu koji čeka reprezentaciju uoči početka kvalifikacijskog ciklusa.

Slažem se s Kramarićem, moramo biti ‘svoji’, i tada će se sve proći u redu. Iako se doima laganim, ovo je otvaranje puno zamki, konačno, i ti su Azeri znali skinuti neke opasne skalpove, a i Mađarska u Budimpešti nikome nije lak zalogaj", kazao je Vlašić u razgovoru za SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jasno je da smo kvalitetom za klasu iznad suparnika'

"Jasno je da ciljamo na svih šest bodova, koji bi nam bili izvrsna dota uoči nastavka kvalifikacija, jasno je i da smo kvalitetom za klasu iznad suparnika, međutim, moramo opasno raditi da bismo ostvarili zacrtane ambicije", dodao je.

"Osobno? Ovo je reprezentacija, koju mi god šef namijenio ulogu, tu sam, motiviran i spreman, za sve zadaće. Vjerujem da ćemo uz navijače pregrmjeti četvrtak, gdje nas sigurno čeka defenzivno postavljena momčad, u bloku, kada ćemo osim motiviranosti i kvalitete, morati pokazati i dozu strpljenja. Ma, jedva čekam da opet vidim momke i da sve krene", zaključio je Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo