UOČI FRANCUZA

DALIĆ ODGOVORIO NA PITANJE KOJE ZANIMA ČITAVU NACIJU: ‘Vidjet ćemo za njega’

‘Za Kramarića ćemo vidjeti danas nakon treninga. Možda će startati od prve minute, a možda uđe kasnije ako će biti potrebno’

Nakon dva poraza u rujnu s osam primljenih pogodaka, nedavne pobjede protiv Švicarske i Švedske oraspoložile su izbornika hrvatske vrste Zlatka Dalića uoči sutrašnjeg ogleda protiv svjetskih prvaka Francuza na stadionu Maksimir.

ZLATKO DALIĆ OTKRIO VELIKU ISTINU O PETKOVIĆU I IGRAČIMA; ‘Strah od Francuza, zašto bi ga bilo? Reći ću vam sad nešto o Bruni i igračima…’

‘Barišić bi trebao početi utakmicu’

Premda je igra “Vatrenih” daleko od “ruskog izdanja”, posljednja dva nastupa vratila su “mir u kući”. Hrvatsku nogometnu javnost nekako ponajviše zanima kakva je situacija s ozlijeđenim Andrejom Kramarićem, koji je prošle nedjelje protiv Švedske ušao u drugom dijelu i za deset minuta zabio pobjednički gol za 2:1.

Marko Prpic/PIXSELL

“Za Kramarića ćemo vidjeti danas nakon treninga. Možda će startati od prve minute, a možda uđe kasnije ako će biti potrebno. Bitna je sutrašnja utakmica, svaka je utakmica bitna. Barišić bi trebao početi utakmicu. Odmorio se, sad ćemo Melnjaka odmoriti. Obje utakmice je odigrao dobro, malo je pao protiv Šveđana. Barišić će početi utakmicu. Razmišljamo o tome da stavimo Perišića desno, a Bradarića lijevo. Bradarić ne može igrati na desnoj strani, ali može na lijevoj jer se pokazao kao dobro rješenje. Vidjet ćemo nakon treninga”, rekao je Zlatko Dalić na zoom presici u utorak u Zagrebu.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Povratak na Net.hr