ODUŠEVIO IH JE / Dalić ispred njega vidi čak trojicu, a Španjolci mu se ne mogu prestati diviti: 'Imaju puno povjerenje u čudesnog Hrvata'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ivo Grbić sjajno se snašao kao zamjena za Jana Oblaka

22.10.2022.
14:13
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U dvoboju 9. kola Primere Atletico Madrid je slavio u Bilbaou kod Atletica s 1-0 i probio se na treće mjesto tablice. Hrvatski golman Ivo Grbić po četvrti je put stao na vrata Atletico Madrida kada je u 69. minuti zamijenio na vratima Jana Oblaka zbog potresa mozga. Sjajno je iskoristio pruženu priliku te je fantastično branio na jednom od najtežih gostovanja u ligi.

Image
TO JE NAŠ LUKITA /

Novi osvajač Zlatne lopte nahvalio našeg Luku Modrića i poslao važnu poruku: 'Tako je to kod velikih igrača'

Image
TO JE NAŠ LUKITA /

Novi osvajač Zlatne lopte nahvalio našeg Luku Modrića i poslao važnu poruku: 'Tako je to kod velikih igrača'

Iako se u prvi mah mislilo da se radi samo o ozljedi ramena, španjolski mediji prenijeli su izjavu Diega Simeonea u kojoj je trener Atletica otkrio da se Oblak nije sjećao ničega. Zbog toga se otvorila prilika za nešeg Grbića, koji je sjajno odradio posao na vratima Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A hrvatski vratar i dalje je jedna od glavnih tema u španjolskim medijima. Nakon što je branio cijeli susret protiv Rayo Vallecana, gdje je Atletico remizirao (1:1), ali naš vratar nije napravio ništa loše, Španjolci su imali samo riječi hvale za Grbića. Valja dodati kako je jedini pogodak na susretu primio iz kaznenog udarca, kada je precizan bio legendarni Falcao.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Hoće li ga Dalić pozvati u Katar?

Čudili su se Španjolci što Zlatko Dalić ispred Grbića vidi čak tri vratara i to trojac iz HNL-a: Livaković, Ivušić i Kalinić. "Nevjerojatno je da Zlatko Dalić ispred Grbića stavlja čak tri golmana iz HNL-a. Ne vjerujemo da su oni bolji od Grbića. Mršavko (Nadimak u Atleticu) svakim nastupom daje razloge svojem izborniku da ga pozove u Katar".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Sada su se ponovno raspisali o Grbiću. Popularna Marca piše kako je Oblak prisustvovao posljednjem treningu Atletica, ali još uvijek nije sigurno da će biti spreman za ogled s Real Betisom. No, Španjolci ne brinu, ne bude li spreman tu je - Grbić.

"Atletico ima puno povjerenje u Grbića, koji je čudesno reagirao kada je zamijenio Oblaka", piše popularna Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođeni Splićanin, kao dječak je počeo igrati u Dalmatincu iz Splita, prije nego što je s devet godina preselio u Hajduk. Tamo je bio sve do 2018. godine i nije se pretjerano naigrao, a potom je napravio ključan korak u karijeri. Preselio je u Lokomotivu iz koje ga je kupio Atletico prije dvije godine. Prošlu je sezonu odradio na posudbi u Lilleu, gdje je imao uspona i padova, ali je branio češće nego u Španjolskoj. Za Hrvatsku je do sad odigrao dvije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo