CVITANOVIĆ DOBIO PO DŽEPU ZBOG PREGRUBE IGRE PROTIV HAJDUKA: / Nakon utakmice je i priznao kakve su mu bile namjere

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Cvitanović se inače nije proslavio na klupi pulske momčadi. Doveden je kao nada u spas istre od ispadanja iz prve lige, ali to će morati izboriti kroz doigravanje za ostanak

23.5.2019.
17:54
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Čišćenje od žutih kartona donijelo je na adresu Istre 1961 mnoge kazne, ali i osude. Dok su hajdukovci prosvjedovali protiv namjernih grubih prekršaja zbog kojih je ozljedu zaradio i jedan od najboljih igrača Splićana Domagoj Bradarić.

Trener Istre Igor Cvitanović kažnjen je novčano zbog izjave nakon utakmice u kojoj je priznao da su njegovi igrači s namjerom radili prekršaje da bi dobili žute kartone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RIJEČANI BOCNULI DINAMO I OLMA: Pogledajte kakav su video objavili dan nakon osvajanja Kupa

"Igor Cvitanović, trener NK Istra 1961 koji je prijavljen po službenoj dužnosti od strane Povjerenika za natjecanje zbog povreda Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika (izjave o „čišćenju“ kartona na utakmici Hajduk-Istra 1961) kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna", stoji u priopćenju hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cvitanović se inače nije proslavio na klupi pulske momčadi. Doveden je kao nada u spas istre od ispadanja iz prve lige, ali to će morati izboriti kroz doigravanje za ostanak u ligi.

BIŠĆAN JE TRENERSKI RAZVALIO BJELICU: Na površinu isplivao detalj koji možda niste vidjeli; ‘Dinamo na to nije imao odgovor’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Cvitanovića kažnjen je i DInamo s tri tisuće kuna jer je u teren jedan od navijača ubacio baklju na utakmici protiv Inter Zaprešića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo