'Čuvajte se! Taj dečko je genije, a to govorim već jako, jako dugo'

Legendarni argentinski nogometaš Diego Maradona pozvao je svog sunarodnjaka Lionela Messija da vrati trofej osvajača Svjetskog prvenstva kući nakon dugih 28 godina čekanja.

12.6.2014.
13:38
VOYO logo

Messi je dosad nastupio na dva Svjetska prvenstva, 2006. i 2010. godine, ali je oba puta bio loš, a Argentina je oba puta ispadala od Njemačke. Maradona vjeruje da je došlo vrijeme da njegov pravi nasljednik pokaže svoje pravo lice i konačno odvede Argentinu do trijumfa, prvoj nakon 1986. godine.

"U Argentini je previše nogometaša koje su nazivali drugi Diego. Leo je jedini s kojim vidim ikakve sličnosti u svojoj igri. Hajde Leo, učini to za nas! Godina 1986. se dogodila prije 28 ljeta! Svi čekamo da ponovno budemo okrunjeni svjetskim prvacima i znam da si ti sposoban voditi ovu reprezentaciju do tog uspjeha. Budi najbolji mali moj i onda uživaj obožavanje cijele zemlje do kraja svojeg života", poručio je Maradona Messiju, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam debitirao u Španjolskoj 1982. godine, a tako se otprilike osjećao i on 2010. godine. U Meksiku sam bio kapetan, a u Brazilu će biti Leo. Imao sam 25 godina, a Leo će u Brazilu proslaviti svoj 27. rođendan. Povrh svega, Leova sezona u Barceloni nije bila dobra, pa zasigurno ima dodatni motiv napraviti nešto veliko ovdje", smatra Maradona te za kraj poručuje:

"Brazilu, čuvaj se! Dolazi Lionel Messi! Taj dečko je genije, a to govorim već jako, jako dugo..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo