UZNEMIRUJUĆA PRIČA / Cure detalji mučnog svjedočenja na suđenju Alvesu: 'Zgrabio ju je i bacio na pod'

Image
Foto: Profimedia

Jedna od prijateljica žrtve, koja je tu noć bila za stolom s Alvesom, umalo je i sama postala žrtva. Međutim, za razliku od prijateljice uspjela se na vrijeme povući

6.2.2024.
13:51
Profimedia
VOYO logo

Bivši nogometaš Barcelone i reprezentativac Brazila Dani Alves (40) pojavio se pred sudom drugog dana suđenja. Podsjetimo, jedan od najtrofejnijih nogometaša u povijesti optužen je za silovanje 23-godišnjakinje u noćnom klubu u Barceloni, a na sudu se suočava s osuđujućim videodokazima, kao i iskazima svjedoka.

Image
IZAŠAO PRED SUD /

Objavljene fotografije Alvesa nakon godinu dana u zatvoru: Krenulo je suđenje

Image
IZAŠAO PRED SUD /

Objavljene fotografije Alvesa nakon godinu dana u zatvoru: Krenulo je suđenje

Tužiteljstvo tvrdi da je Alves upoznao djevojku u VIP dijelu noćnog kluba Sutton 30. prosinca 2022. godine. Nakon što je nju i njezine prijatelje počastio pićem, pozvao ju je da mu se pridruži u kupaonici, jedinom dijelu kluba koji nije pokriven kamerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je ušao unutra, navodno je tražio oralni seks, a kada je djevojka to odbila, silovao ju je, a zatim napustio klub sa svojim društvom. Žrtva je odmah prijavila navodni incident i podvrgnuta je liječničkom pregledu dok je policija ogradila kupaonicu gdje je prikupila opsežne dokaze.

Jedna od prijateljica žrtve, koja je tu noć bila za stolom s Alvesom, umalo je i sama postala žrtva. Međutim, za razliku od prijateljice uspjela se na vrijeme povući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stajao je za stolom, imao je ljigav stav, stavio mi je ruku na leđa i gotovo mi dodirnuo stražnjicu. Odmakla sam se od stola, doslovno sam sjela sama, a prijateljica mi je zatim rekla da joj je dirao međunožje", započela je svjedočenje prijateljica žrtve te otkrila kako je doznala što se dogodilo.

"Pozvala me rođakinja žrtve. Poznajemo se od djetinjstva i nikad je nisam vidjela da toliko plače. Rekla je da je 'ušao unutra i jako je povrijedio'. Sve smo plakale", kroz suze je svjedočila uplakana svjedokinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

"Tražile smo od nje da slučaj prijavi policiji. Ona je u početku odbijala tvrdeći da joj neće vjerovati. Htjela je samo ići kući."

'Bacio ju je na pod i rekao da njegova mala ku*rva'

Objasnila je potom što se događalo njenoj prijateljici prije napada u kupaonici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, ne. Nije ga htjela", navodi svjedokinja i dodaje kako nije vidjela da je njena prijateljica atraktivno plesala s Alvesom, kako je on tvrdio. "Zgrabio ju je, bacio na pod i rekao joj da je njegova mala ku*va".

Ista svjedokinja je otkrila i da je djevojka koja je optužila Alvesa za silovanje trenutno u jako lošem stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako je loše. Smršavjela je puno, pokazuje znakove anksioznosti, nema previše prijatelja jer ne vjeruje više nikome. Cijelo vrijeme misli da je netko gleda."

Tužiteljstvo za Alvesa traži kaznu zatvora od 12 godina i novčanu nadoknadu žrtvi od 150.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo