RUŽAN ISPAD / Cristiano Ronaldo završio na policiji. Pogledajte kako je udario autističnog dječaka i kakvu je kaznu za to dobio

Image
Foto: YouTube

Policija je u srijedu potvrdila da je Ronaldo ispitan

17.8.2022.
23:05
YouTube
VOYO logo

Nekada najbolji igrač svijeta, a danas najpopularniji nogometaš, Cristiano Ronaldo (37), ispitan je u policiji zbog incidenta koji se dogodio proljetos nakon meča Manchester Uniteda i Evertona na Goodison parku.

Policija je u srijedu potvrdila da je Ronaldo ispitan. "Možemo potvrditi da je 37-godišnjak dobrovoljno i pod nadzorom prisustvovao ispitivanju zbog navodnog napada i počinjenja štete", stoji u priopćenju, a Ronaldo se izvukao samo s opomenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ronalda je nakon utakmice pokušao zaustaviti autistični dječak Jacob Harding (14) kako bi se slikao s njime, a Cristiano ga je udario po ruci i izbio mu mobitel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ružan ispad i bahata reakcija

Dječakova majka Sarah kazala je kako je njezinom dječaku "uništena" prva utakmica na kojoj je bio, a pokazala je i gdje ga je udario, te kako mu je uništio mobitel. Ispričala je kako je njezin sin snimao sve igrače Uniteda i kako je jedino Ronaldo ružno reagirao.

"Spustio je telefon da vidi što se dogodilo, čak nije ni govorio. Ronaldo je onda prošao pored njega u groznom raspoloženju i izbacio telefon iz ruke mog sina i nastavio hodati", rekla je Kelly.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je prvo vrlo bahato reagirao na društvenim mrežama. "Nikad nije lako nositi se s emocijom u teškim trenucima poput ovog. Ipak, uvijek moramo imati poštovanja, strpljenja i biti uzor mladim ljudima koji vole nogomet", napisao je ranije Ronaldo.

Cristiano se kasnije ispričao dječaku i pristao je platiti mi odštetu. "Želio bih se ispričati zbog moje reakcije i, ako je moguće, volio bih pozvati ovog navijača da kao znak fair playa i sportskog duha na Old Traffordu pogleda utakmicu", poručio je naknadno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo