ČUDESNI PORTUGALAC / Ronaldo u subotu igra protiv omiljene mušterije: 'Ne bi me iznenadilo kada bi igrao i s 40 godina'

Image
Foto: Profimedia

Portugalac je njima zabio najviše golova od svih premierligaša

25.9.2021.
10:42
Profimedia
VOYO logo

Cristiano Ronaldo sjajno je ušao u povratničku sezonu u dresu Manchester Uniteda. Portugalac je u prva tri nastupa u dresu Crvenih vragova zabio četiri gola. Zbog forme koju je pokazao očekuje se da će tim tempom nastaviti i u subotu kada United igra protiv Ronaldove stare mušterije - Aston Ville.

Portugalac je u prvom mandatu u Unitedu u šest sezona postigao 118 golova, a u 12 okršaja s Villom dao je osam golova i tome nadodao četiri asistencije. Niti jednu utakmicu protiv njih nije izgubio, a ima 11 pobjeda. U posljednjoj, 2009. godine, utrpao im je dva gola u pobjedi 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A koliko se dobro Ronaldo brine o svojoj fizičkoj spremi u 37. godini života najbolje je opisao trener Ole Gunnar Solskjaera.

"Ne bih se iznenadio kada bi igrao i s 40 godina. Nevjerojatno je kako se brine o sebi", poručio je Norvežanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše zarađuje

Portugalac koji je ovo ljeto prešao iz Juventusa u Manchester United, najbolje je plaćeni nogometaš na svijetu prema pisanju časopisa Forbes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je tako po zaradi prešao argentinsku nogometnu zvijezdu Lionela Messija koji je ovo ljeto prešao iz Barcelone u PSG.

Osim po zaradi, Ronaldo prednjači i po broju sljedbenika na društvenim mrežama - na Facebooku ga prati 149 milijuna obožavatelja, na Instagramu 344 milijuna, a na Twitteru 94.3 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac će u sezoni 2021./22. zaraditi 125 milijuna dolara prije oporezivanja, uz 70 milijuna dolara od plaće i bonusa koje dobiva prema ugovoru s Manchester Unitedom s kojim je između 2003. i 2009. osvojio tri naslova engleskog prvaka i Ligu prvaka. Ostatak zarade dolazi od sponzorstva među kojima su tvrtke poput Nikea, Herbalifea, Cleara te njegovog branda CR7-koji obuhvaća parfeme, donje rublje, naočale, hotele, sportske dvorane i ostalo.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo