BEZ ISPRIKE / Cristiano Ronaldo se oglasio nakon što ga je Manchester United izbacio iz momčadi, evo kakvu je poruku poslao

Image
Foto: Profimedia

Nakon što ga je Man. United izbacio iz momčadi, Ronaldo se oglasio na društvenim mrežama

20.10.2022.
22:42
Profimedia
VOYO logo

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo neće biti u momčadi Manchester Uniteda za subotnji susret 13. kola Premier lige protiv Chelseaja, objavio je klub s Old Trafforda u četvrtak.

Image
TRESE SE ENGLESKA /

Potres na Old Traffordu: Manchester United izbacio Cristiana Ronalda iz momčadi

Image
TRESE SE ENGLESKA /

Potres na Old Traffordu: Manchester United izbacio Cristiana Ronalda iz momčadi

Ronaldo je susret 12. kola Premier lige protiv Tottenhama (2-0) u srijedu ispratio s klupe za pričuvne igrače, a nekoliko minuta prije kraja susreta svojevoljno je otišao u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki britanski mediji objavili su kako je Ronaldo odbio ući u igru ​​te je zbog toga ranije otišao u svlačionicu, no ova informacija nije potvrđena.

Trener ga je izbacio

Dan nakon te utakmice Manchester United ga je izbacio iz momčadi, a navodno je iza te odluke bio menadžer Erik Ten Hag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ten Hag i Ronaldo

Nekoliko sati nakon što je klub potvrdio da je izbačen iz momčadi, Ronaldo se oglasio na Instagramu i poslao sljedeću poruku:

"Kao i uvijek tijekom svoje karijere, pokušavam živjeti i igrati s poštovanjem prema svojim kolegama, protivnicima i trenerima. To se nije promijenilo. Nisam se promijenio. Ja sam ista osoba i isti profesionalac koji sam bio posljednjih 20 godina igrajući nogomet na visokoj razini, a poštovanje je uvijek igralo vrlo važnu ulogu u mom procesu donošenja odluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počeo sam vrlo mlad, uvijek su mi bili važni primjeri starijih i najiskusnijih igrača. Stoga sam i kasnije uvijek pokušavao biti primjer mladima koji su ponikli u svim momčadima za koje sam nastupao. Nažalost, to nije uvijek moguće i ponekad nas trenutak ponese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno osjećam da moram nastaviti naporno raditi u Carringtonu (trening centar Man. Uniteda op.a.), podržavati svoje suigrače i biti spreman na sve u bilo kojoj utakmici. Podleći pritisku nije opcija. Nikad nije bilo. Ovo je Manchester United i moramo ostati ujedinjeni. Uskoro ćemo opet biti zajedno", napisao je Ronaldo.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo