CRISTIANO RONALDO MOGAO BI OTIĆI U KINU? / Scolari tu ne vidi ništa čudno, štoviše, ima dobar argument za to

Image
Foto: AFP

"Dao sam mu detaljne upute i rekao mu ono što kažem svima: tko dobije ponudu iz Kine, mora tamo otići", rekao je Scolari

20.3.2018.
20:07
AFP
VOYO logo

Portugalac Cristiano Ronaldo u posljednje vrijeme igra sve bolje i bolje. Na početku sezonu bio je u maloj krizi, ali posljednjih nekoliko utakmica redovito ruši rekorde vezane uz broj golova. U posljednjih 11 utakmica zabio je 21 gol, a čak četiri završila su u nedjelju navečer u mreži Girone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog ljeta aktualna su bila nagađanja o njegovm napuštanju Madrida i Španjolske zbog problema s utajom poreza zbog koje mu navodno prijeti i zatvorska kazna, a sada ih je ponovno rasplamsao bivši portugalski izbornik, Luis Felipe Scolari.

"Ronaldo me više puta pitao kako je živjeti u Kini. Dao sam mu detaljne upute i rekao mu ono što kažem svima: tko dobije ponudu iz Kine, mora tamo otići. Ne zaboravite da Ronaldo ima svoje brendove, a Kina je najveće tržište na svijetu", prenosi Daily Mail Scolarijeve izjave koji je bio trener Guangzhou Evergrandea i dobro je upućen u situaciju u kineskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo