NAPETO U LIGI PRVAKA / Cristiano Ronaldo donio veliku pobjedu Manchesteru senzacionalnim pogotkom. Pogledajte odakle je lobao vratara

Image
Foto: Screenshot

Igrala se dosta tvrda i izjednačena utakmica sve do posljednjih desetak minuta

23.11.2021.
20:45
Screenshot
VOYO logo

U utakmici petog kola grupne faze Lige prvaka, Manchester United slavio je rezultatom 2:0 protiv veoma neugodnog Villarreala u gostima. Utakmica je isprva kasnila osam minuta zbog pomalo bizarne situacije jer je sudac Felix Brych imao poteškoća s opremom za komunikaciju s drugim sucima i trebalo mu je dosta vremena da riješi problem.

Igrala se dosta tvrda i izjednačena utakmica sve do posljednjih desetak minuta. U 78. minuti je Cristiano Ronaldo sjajno iskoristio pogrešku u obrani Villarreala i došao je do lopte na samom rubu kaznenog prostora i onda je odmah isprve lobao vratara i pogodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldov gol pogledajte OVDJE.

Image
NEMA DALJE OD OVOG /

Gol o kojem će se pričati danima. Pogledajte spektakularne i povijesne škarice Lewandowskog u Ligi prvaka

Image
NEMA DALJE OD OVOG /

Gol o kojem će se pričati danima. Pogledajte spektakularne i povijesne škarice Lewandowskog u Ligi prvaka

Pobjedu je zatim potvrdio Jadon Sancho u 90. minuti susreta sjajnim pogotkom u rašlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnjem kolu Manchester United igra na Old Traffordu protiv Young Boysa, dok će u Bergamu igrati Atalanta i Villarreal i u izravnom dvoboju odlučiti o drugom putniku u osminu finala iz ove skupine. Atalanta ima dva boda manje od Villarreala, ali i tijekom večeri mora odraditi gostovanje u Bernu kod Young Boysa.

Bayern slavio u Kijevu

Premda ima velikih problema s pozitivnim slučajevima na COVID-19, minhenski Bayern je nastavio dominirati skupinom E. U petom nastupu je upisao i petu pobjedu, ovaj put je slavio u snježnim uvjetima u Kijevu protiv Dinama s 2-1. Kijevljani su postigli prvi pogodak ove sezone u Ligi prvaka, a svakako treba istaknuti sjajnog Roberta Lewandowskog koji je škaricama zabio prvi gol na susretu. Neumoljivi Poljak je zabio barem pogodak na devetoj utakmici u nizu, u Ligi prvaka, a ujedno je s devet golova trenutačno prvi strijelac ovosezonske LP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog pozitivnog testa na COVID-19 u Kijev nije ni putovao hrvatski reprezentativac Josip Stanišić, a zanimljivo da je zbog manjka igrača (pozitivnih) Bayern na ovom susretu imao samo njih šestoricu na klupi za pričuve.

Bayern je ranije osigurao osminu finala, sada je zabetonirao i prvo mjesto na ljestvici (15 bodova), a kasnije tijekom utorka ogled 5. kola ove skupine će odigrati Barcelona i Benfica. Barcelona ima dva boda više od lisabonskog suparnika (6-4) i priliku pobjedom osigurati drugo mjesto i osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo