NIJE IM 'SJELO' / Cristiano provocira Srbe? Pogledajte što je Ronaldo napisao u posljednjoj objavi i zašto su reakcije burne

Image

Ronaldo je poslao vrlo moćnu motivacijsku poruku svojim Portugalcima

14.11.2021.
11:17
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša svijeta i vođa portugalske reprezentacije, Cristiano Ronaldo, oglasio se na svom Instagram-profilu uoči posljednje utakmice kvalifikacija za SP 2022. godine, koju njegova momčad igra kod kuće protiv Srbije.

Ronaldo je poslao vrlo moćnu motivacijsku poruku svojim Portugalcima i većina njegovih obožavatelja oduševljena je njegovim izjavama, ali Srbi baš i nisu. Srpski su mediji, pa i poneki navijači na društvenim mrežama, protumačili Ronaldovu poruku kao provokaciju, odnosno, tvrde da ih je Cristiano podcijenio i unaprijed otpisao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Reprezentaciju i Portugalce želimo razveseliti te još jednom odvesti na svjetsko prvenstvo. Samo ćemo zajedničkom snagom ujediniti se i otići ondje! Računamo na vašu podršku. Ususret Kataru 2022!", napisao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo, srpski je Kurir odmah objavio članak u kojem je komentirana Ronaldova objava, a naslov glasi: "Pa, malo se i Orlovi pitaju Cristiano". U njemu ističu upravo to da je Ronaldo podcijenio njihovu momčad koja pod Draganom Stojkovićem Piksijem igra odličan nogomet.

Srbima bi ove riječi mogle biti dodatan poticaj, a svakako će im trebati jer ovo je za njih utakmica godine. Naime, Srbi u slučaju pobjede protiv Portugala preuzimaju prvo mjesto, a Portugalcima je dovoljan i bod kako bi izbjegli playoff.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo