KAKAV EGO / Cristiano Ronaldo iznenada raskinuo s čovjekom koji je sudjelovao u svim njegovim uspjesima, zna se i gdje je zaiskrilo

Image
Foto: Profimedia

Ronaldo je za Al Nassr potpisao ugovor do lipnja 2025. godine, a nagađa se kako će zarađivati oko 200 milijuna eura po sezoni

4.1.2023.
8:56
Profimedia
VOYO logo

Portugalski nogometni majstor Cristiano Ronaldo (37) službeno predstavljen u utorak u Rijadu, nakon što je potpisao ugovor za saudijski Al Nassr.

Image
KAKVA BRUKA /

Cristiano Ronaldo se propisno osramotio na predstavljanju u novom klubu. Pazite što je rekao, zna li on uopće gdje je došao?

Image
KAKVA BRUKA /

Cristiano Ronaldo se propisno osramotio na predstavljanju u novom klubu. Pazite što je rekao, zna li on uopće gdje je došao?

"Zahvalan sam Al Nassru, što mi je dao ovu priliku da razvijam nogomet za mlađe generacije, za žene također. Za mene je to izazov, ali se također osjećam sretnim i ponosnim," dodao je odbacivši kritike na njegov prelazak u Saudijsku Arabiju. "Ja sam jedinstven igrač, za mene je to normalno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je za Al Nassr potpisao ugovor do lipnja 2025. godine, a nagađa se kako će zarađivati oko 200 milijuna eura po sezoni.

Ronaldo je daleko najveća zvijezda koja je stigla u Saudijsku Arabiju, iako su i drugi nogometni majstori uključujući Georgea Weaha, Pepa Guardiolu i Xavija, također igrali u ovoj zemlji. Deveterostruki prvak saudijske lige, nazvao je Ronaldov potpis "više od povijesti u nastajanju", tvrdeći da će on inspirirati ostatak lige, pa čak i državu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Manchester United je raskinuo Ronaldov ugovor tijekom Svjetskog prvenstva nakon njegovog eksplozivnog intervjua u kojem je rekao da se osjeća "izdanim" od strane kluba i da nema poštovanja prema treneru Eriku ten Hagu.

Ronaldo je osvojio pet naslova Lige prvaka, naslov prvaka u Italiji s Juventusom, u Španjolskoj s Real Madridom i u Engleskoj s Unitedom. Također, je najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka i reprezentacije Portugala s kojom je osvojio Euro 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Jorge Mendes

Dan nakon što je predstavljen u Saudijskoj Arabiji, u medije je prOcurilo da je Ronaldo povukao još jedan neočekivan potez - nakon 20 godina suradnje raskinuo je s po mnogima najboljim menadžerom na svinjetu i čovjekom koji je sudjelovao u svim njegovim transferima - Jorgeom Mendesom.

Prema pisanju portugalskim medija, Mendes se jako uvrijedio jer je Ronaldo bez dogovora s njim dao kontroverzni intervju u kojemu je napao United. Do rastanka je navodno došlo brzo nakon intervjua, još u studenome prošle godine i Ronaldo je samosatalno dogovorio odlazak u Al-Nassr i otkazao sva svoja financijska prava koje su u njegovo ime naplaćivale tvrtke koje vodi Mendes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo