Čovjek kojeg su odbacili 'jer ne koristi mozak'

Jedan od najomraženijih nogometaša svijeta, Mario Balotelli, postao je nepoželjan i u novoj sredini.

21.3.2011.
11:35
VOYO logo

Trener Manchester Cityja, Roberto Mancini, sasvim je izgubio glavu nakon glupog prekršaja zloglasnog veznjaka u utakmici s Dinamom iz Kijeva te ga je nakon ispadanja iz Europske lige napao u svlačionici.

Naime, Mario je u 36. minuti zbog kung-fu udarca zaradio izravni crveni karton i ostavio s svoje igrače na cjedilu. Manchester je s igračem manje uspio pobijediti s 1:0, ali Dinamo je iz prve utakmice imao prednost dva gola. Naravno, Balotelli se opet našao u istoj situaciji kao i u Milanu, kada se nakon vlastitih grešaka svađao sa svima, pa su mu leđa okrenuli i navijači, suigrači i trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=0qYevej6z1iTAu52

Engleski mediji javljaju da je trener Mancini bio toliko bijesan da je u svlačionici nakon utkmice dohvatio najbližu trobu jednog od svojih igrača i zavitlao je na Balotellija urlajući:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim više nikad vidjeti to tvoje lice!".

U tom trenutku su ih morali razdvajati Mancinijevi pomoćnici, ali sukob se kasnije ipak malo smirio. Nakon što se Balotelli ispričao treneru, i Mancini je malo stao na loptu, ali jasno je da Talijana ganskog porijekla u Manchesteru trenutno drži samo bogati ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mario je mlad igrač, ali mora početi razmišljati glavom. Mora jednom početi koristiti mozak, ako ne bude tako, bit će mu vrlo teško u životu", zaključio je Mancini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103200367006 arti-201103170796006 arti-201103100941006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo