IGRA U ŽIVOTNOJ FORMI / Ugledni engleski stručnjak iznenadio sve u studiju: 'Kovačić je trenutačno najbolji veznjak u Premier ligi'

Image
Foto: Profimedia

Vatreni oduševljava iz utakmice u utakmicu

21.9.2021.
11:42
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić ove sezone igra u životnoj formi. Osim što oduševljena navijače Chelseaja iz utakmice u utakmicu, početkom mjeseca vrhunskim je predstavama u dresu Vatrenih također oduševio i domaću nogometnu scenu. U odsutnosti Luke Modrića nametnuo se kao vođa na terenu te je vukao sve konce u igri reprezentacije.

A nakon pobjede Chelseaja u derbiju s Tottenhamom nekadašnji nogometaš, a sada komentator Sky Sportsa, Clinton Morrison, proglasio Kovačića 'trenutačno najboljim veznjakom u Premier ligi'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ravnopravnog prvog poluvremena, Chelsea je, inače, s dva rana pogotka početkom nastavka preusmjerio utakmicu protiv Spursa u svoju korist. Prvo je u 49. minuti veteran Thiago Silva bio najviši u skoku pred domaćim golom nakon udarca iz kuta, da bi osam minuta potom udarac Kantea s više od 20 metara pogodio blok domaćih igrača i završio u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodavač Kanteu u toj akciji bio je upravo Kovačić. Konačni rezultat u sudačkoj nadoknadi postavio je Ruediger (90+2) nakon lijepe akcije i asistencije Wernera. Kovačić je odigrao svih 90 minuta, a koliko je bio dobar govori i ovaj statistički podatak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo