Ćiro opet uspio sve šokirati: 'Gotovo je, odlazim!'

Samo par dana nakon što je proslavio ulazak Slobode u elitni rang nogometa u BiH, Miroslav Blažević je odlučio spakirati kofere i otići iz Tuzle.

3.6.2014.
14:08
VOYO logo

"Najbitnija stvar u ovom trenutku je da ja odlazim. Odlazim povrijeđen, jer sam u svom životu imao privilegiju da gdje god sam radio ljudi su me molili da ostanem. Ovo je prvi put da mi moj predsjednik kaže da se idem odmoriti, pa ćemo kasnije vidjeti. Nema se sa mnom ništa vidjeti, nisam ja mali miš. Ja sam stvorio jedan kredit koji mi i u ovoj dobi daje privilegiju da me klubovi traže", poručio je trener svih trenera o situaciji u gradu soli i istaknuo:

"Jako mi je žao što se razilazim sa Slobodom i ne smijem zanemariti činjenicu da je Azmir Husić divan čovjek koji gine za Slobodu. On je ispoštovao sve što smo se dogovorili, mada vjerujte mi na riječ to je sve simbolično. Husić je i zadnji čovjek protiv kojeg ću nešto reći. Uspjeli smo u našem pothvatu, ali on ne bi uspio bez mene, a ni ja bez njega. I to je činjenica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusnog Blaževića jako je zaboljela poruka 'da se ode odmoriti'. To jednostavno nije mogao oprostiti.

//www.youtube.com/embed/WZUipwWVmA0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednik Husić ima svoje mišljenje i ja ga poštujem. Ja ću uvijek o njemu misliti sve najbolje. Ali je činjenica kako se njemu učinilo da može bez mene. Zbog toga je rastanak logičan, a svojoj Slobodi mogu poželiti sve najbolje baš kao i svojoj familiji. Ponavljam kako sam povrijeđen, jer i u trenucima kada sam bio niko i ništa znao sam respektirati svoje dostojanstvo. Danas, kada objektivno nešto predstavljam, sa mnom se ne može tako. Ali svako ima pravo na svoje viđenje, onaj ko plaća ima pravo na odluke, ali i na odgovornost", kazao je Blažević u razgovoru za Klix.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo