Ćiro ima rak kože: 'Jako mi je teško'

'U takvom sam stanju da se o svojoj bolesti prvih dana nisam povjerio niti obitelji.

17.5.2011.
23:47
VOYO logo

Nakon niza sportskih drama tijekom duge trenerske karijere, popularni Ćiro trenutačno proživljava i jednu osobnu. Nedavno mu je u Zagrebu dijagnosticiran rak kože, melanom u predjelu leđa, pa će krajem mjeseca u KBC-u Sestara milosrdnica biti podvrgnut operativnom zahvatu.

"Jako mi je teško i nerado govorim o tome. Vjerujte, u takvom sam stanju da se o svojoj bolesti prvih dana nisam povjerio niti vlastitoj obitelji! Naravno da mi nije svejedno, da patim i svašta mi prolazi kroz glavu, ali niti u jednom trenutku nisam izgubio vjeru u ozdravljenje. Znam da sam u rukama vrhunske liječnice i uvjeren sam da ću dobiti i tu bitku", izjavio je Miroslav Blažević, kojeg će operirati prof. dr. Mirna Šitum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je Ćiro oduvijek bio veliki borac i još veći pobjednik, nema sumnje da će slaviti i u ovoj borbi. Bolest ga nije ni prije, pa neće ni sada zaustaviti jer već sljedeći mjesec mora biti na klupi olimpijske reprezentacije Kine te voditi dvije sudbinske kvalifikacijske utakmice protiv Omana. Trener svih trenera na zalasku karijeri želi ostvariti još jedan veliki cilj – odlazak na Olimpijske igre u London.

Vezani članci:

arti-201104190134006 arti-201104170375006 arti-201104170047006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo