'Teram ih u p***u materinu sve! Sve su to lopovi!'

'Nikada više neću tu raditi. Da mi sada daju 100 milijuna vratio bih im u lice. Pa nisam to zaslužio nakon svega što sam dao za hrvatski nogomet. Teram ih u p...u materinu sve!

7.1.2013.
10:33
VOYO logo

Ćiro Blažević je nakon povuci-potegni s NK Zagrebom zbog neisplaćenih dugovanja ipak odlučio reći konačno zbogom hrvatskom nogometu.

'Trener svih trenera' ipak ne može probaviti način na koji funkcioniraju neke stvari u Hrvatskoj te napušta Pjesnike, ali i hrvatski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teram ih u p...u materinu sve. Sve su to lopovi. Pa šta oni misle da se sa mnom mogu tako zajebavat? Pa gdje se to može raditi? Šta je to meni sve trebalo? Pa nisam ja budala. Nema više smisla. Shvatio je i Medić da me neće dobiti", izjavio je Ćiro Večernjaku i poručio da ipak neće okončati svoju trenersku karijeru.

"Ma, to sam rekao u afektu, kao i mnoge stvari do sada. No, sigurno je da se to odnosi na Hrvatsku. Nikada više neću tu raditi. Da mi sada daju 100 milijuna vratio bih im u lice. Pa nisam to zaslužio nakon svega što sam dao za hrvatski nogomet", smatra Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo