'Sve je zapravo bilo monstruozno isplanirano'

'Ma zamislite vi, Zdravko Mamić za mene kaže da sam smeće. Pa ja sam više napravio za hrvatski nogomet nego što će on sve da živi i sto godina. Ja sam smeće koji sam ga stvorio.

16.5.2013.
20:10
VOYO logo

Priča o ispadanju nogometaša Zagreba u drugu ligu još traje. Nakon što je predsjednik kluba Dražen Medić ustvrdio kako "još nije sve gotovo" te da "sa sigurnošću može tvrditi da će i sljedeće sezone ostati u ligi" javio se i trener PjesnikaĆiro Blažević.

"Bolje užasan kraj nego užasi bez kraja. Znam da će se moj predsjednik Dražen Medić naljutiti na mene, ali ja nisam za to da Zagreb ostane u ligi administrativnim putem. To nije u mojem svjetonazoru", kazao je Ćiro pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer sam zamalo umro. Spojili su me na infuziju. Bio sam blizu kraja. Ma zamislite vi, Zdravko Mamić za mene kaže da sam smeće. Pa ja sam više napravio za hrvatski nogomet nego što će on sve da živi i sto godina. Ja sam smeće koje sam ga stvorio. Ja mu nikad ništa nisam napravio da tako priča. Ali on je mjerodavan. Ja nisam. Sve prolazi kako Mamić kaže i mi svi to 'pušimo' zadnjih deset godina. Nemate uopće uvid u to kakav zločin se radi prema sportu koji je najveći hrvatski ambasador. I ja sam ga 'popušio' jer sam mislio da će stati pred bajunetu koja ide na mene. A sve je zapravo bilo monstruozno isplanirano. I sad bi Mamić trebao odlučiti da Zagreb ostane u ligi, a ja bih to trebao prihvatiti. Nikad u životu. Bježi Ćiro...", izjavio je 'trener svih trenera' za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo