'Pa tko je taj čovjek? Sad pogotovo znamo da je za Vrapče!'

Dan nakon velike pobjede nad Dinamom, trener Zagreba Ćiro Blažević prokomentirao je za Sportski.net veliki uspjeh u 17. kolu domaćeg prvenstva.

26.11.2012.
15:18
VOYO logo

Kako se osjećate dan nakon velike pobjede, jesu li se malo slegnuli dojmovi? Moram konstatirat da je Dinamo pokazao veliki kapacitet i čudi me da je sudac toliko navijao za njih, poništio nam je čisti gol i još sključio Nadarevića potpuno neopravdano. Mogu opravdano reći: 'Pobijedili smo veliku ekipu Dinama, ali i suca"'.

Što ste to napravili s momčadi Zagreba da je tako očvrsnula u kratkom vremenu? Ja ne želim sebe glorificirat, moji igrači su se ponašali herojski, a protiv sebe su imali jednu veliku ekipu Dinama. Oni imaju savršene pojedince i pitanje je časa kad će oni doživjeti afirmaciju na internacionalnom planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeste li vidjeli Halilovićevo simuliranje? Strašno. Metar od njega sudac i on to popuši jer mu je tako pasalo. Zamisli, izbaci mi igrača koji je imao ruke uz tijelo, da mu crveni karton. Ma pobijedili smo i suca i prvaka.

Je li vam se javio Zdravko Mamić, čestitao, barem porukom? Ma kakvi, nema on taj običaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeste li vidjeli što vam je poručio šef Dinamove omladinske škole Romeo Jozak? Da odete na pecanje s unukom i ostavite nogomet? Sad pogotovo znamo da je za Vrapče! Pa tko njemu daje prostor, gori je od njega. Tko je taj čovjek? On samo Mamiću koristi, nikome drugom. Što ja moram polemizirat s čovjekom koji ništa u životu nije napravio?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo