'Hajduk će biti prvak Hrvatske ove godine i ući će u Europu!'

U srijedu i četvrtak čak se četiri hrvatska kluba bore za nastup u Europskoj ligi. Hrvatska bi na velikoj nogometnoj pozornici mogla u nekom savršenom scenariju imati Dinamo, Hajduk, Rijeku i Split, a kako bi sve moglo završiti prokomentirao je za Sportski.net Ćiro Blažević.

“Do sada su se svi jako dobro nosili i po meni, svi će proć! Bit će to dosta teško, ali evidentno je da su svi došli u formu. Rijeka je potvrdila kontinuitet, a Hajduk je u zadnjim utakmicama pokazao da je našao svoje neophodno samopouzdanje koje bi ga moglo odvesti daleko. Nadam se i da će Dinamo, koji je jedini do sada razočarao, napraviti pozitivnu reakciju”, smatra Ćiro.

Bila bi katastrofa za Dinamo da ostane bez Europe s tolikim silnim pojačanjima?
Ma je, sine, ali ne moramo se plašiti, ovo ipak jedna blaža konkurencija. Dinamo je htio u Ligu prvaka, pa nije uspio, ali ne može baš stalno da nas razočarava. Ali istina je da je veliko razočaranje u Europi do sada bio. Ma ja sam optimist i uvjeren sam da će svi proć’. Pa evo Rijeka…, stalno pobjeđuju. Oni su stvarno jedna homogena ekipa koja nema slabog mjesta, ali se i Hajduk konsolidirao. Hajduk će ući u Europu i bit će prvak Hrvatske ove godine!

Tko po vama ima najviše šanse za prolaz u Europsku ligu?

Ma svi, sine, svi prolaze. Ja sam loš pognozer, ali pogledaj Split. Oni u kontinuitetu igraju sjajno, izbacili su dvije odlične momčadi i vjerujem da mogu dalje. Sve je to prolazno.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr