'Ako je istina da Ćiro odlazi, ja ću se doslovno ubiti'

Sportski.net prvi saznaje da Ćiro Blažević više nije trener NK Zagreba!

19.12.2012.
12:45
VOYO logo

Ćiro Blažević se početkom studenoga vrlo entuzijastično vratio u Zagreb, i to na nagovor gradonačelnika Milana Bandića, koji mu je obećao i jamčio isplatu plaće godinu dana unaprijed.

Nakon mjesec i pol dana i nekoliko praznih obećanja, Ćiro, koji dosad za svoj angažman nije dobio ni lipe, u srijedu u podne obznanio je klupskim dužnosnicima da odlazi iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije jako se naljutio na gradonačelnika Bandića, a shrvani predsjednik NK Zagreba, Dražen Medić, samo je prokometirao:

"Ako je istina da Ćiro odlazi, ja ću se doslovno ubiti. Ali znam da me on previše voli da bi to dopustio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zanemarimo činjenicu da su me prošli puta zajebali za 200.000 eura. Iznova sam uspostavio idiličan odnos s predsjednikom Medićem i posve sam siguran da bih sa Zagrebom napravio velike stvari. Mladost Zagrebove momčadi i mene je pomlađivala", istaknuo je Ćiro i nadodao:

"Nije nikakva tajna da me Bandić doveo u Zagreb. No, on je i isključivi krivac što odlazim na ovakav način. Sve smo se dogovorili unaprijed. Nakon utakmice s Hajdukom rekao mi je: lovu ćeš dobiti u nedjelju! Pa, ne mogu me dvaput zajebat na istu foru. Znam da u ovoj priči ja najviše pušim, ali ne mogu protiv sebe. Nije to nikakva ucjena. Ne mogu protiv sebe", naglasio je za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ćiro je u svom kratkom mandatu na klupi Pjesnika 'srušio' Dinamo i tako 'pogurnuo' Antu Čačića prema otkazu. Imao je najbolju namjeru pomoći Zagrebu da ostane u ligi i pitanje je kako će se nastaviti ta misija spašavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo