NIJE MOGAO HODATI / Cijela Srbija u strahu zbog ozljede Mitrovića, Cristiano Ronaldo 'slavi'

Image
Foto: Profimedia

Teren je u vozilu napustio najbolji strijelac u povijesti reprezentacije Srbije

31.3.2024.
14:29
Profimedia
VOYO logo

Saudijska nogometna liga nastavila se u subotu, a Al Shabbab za koji je igrao Ivan Rakitić bio je poražen na domaćem terenu od Al Hilala (3:4) za koji su sjajno odigrali Srbi u plavom dresu, Sergej Mlinković-Savić i Aleksandar Mitrović.

Image
POPULARNA BOJA /

Modrić i društvo večeras oblače posebne dresove, pogledajte prekrasno izdanje

Image
POPULARNA BOJA /

Modrić i društvo večeras oblače posebne dresove, pogledajte prekrasno izdanje

Mitrović je zabio dva pogotka, a Mlinković-Savić je zabio jedan. Rakitić je asistirao s druge strane. Nakon dva pogotka, u 31. minuti utakmice teren je u vozilu napustio najbolji strijelac u povijesti reprezentacije Srbije i zabrinuo svoju domovinu. Nije još poznato koliko će izbivati s travnjaka i hoće li moći na Euro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako šteta nije velika, oporavak bi mogao potrajati od jednog do tri tjedna. Međutim, ako se ispostavi da je šteta drugog stupnja i ako postoji djelomično oštećenje, liječenje bi moglo potrajati mjesec i pol dana. Najgori scenarij je izostanak od tri do četiri mjeseca ako postoji potreba za kirurškom intervencijom", izvještava portal al-Ain.

Ostatak rezultata

Bivši izbornik na klupi hrvatske reprezentacije Slaven Bilić sa svojim Al Fatehom slavio je kod Al Wehde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to prava golijada s pet zgoditaka, 3:2 je slavio "Nane". Al Nassr je s 5:1 slavio protiv Al Taee, a Marcelo Brozović je za domaćine odigrao 83 minute.

Sudjelovao je "Broz" kod prvog pogotka, išao je prema lopti, ali branič ga je gurnuo i prevario golmana, pa je lopta završila u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hat-trick je za Al Nassr zabio veliki Cristiano Ronaldo. Ove sezone Ronaldo ima 26 golova, dok Mitrović broji 22 na svom kontu, te bi duža ozljeda Srbina još više "pogurala" Portugalca prema trofeju najboljeg strijelca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo