Cico smislio plan kako zauzeti Dinamovu klupu!

Kranjčar tvrdi kako nije u sukobu sa Savičevićem te tvrdi kako novim ugovorom želi osigurati svoju poziciju kako mu se ne bi ponovio 'slučaj Marković'.

18.5.2011.
22:52
VOYO logo

Otkako je Cico Kranjčar 'ispalio' izjavu da bi dođao u Dinamo za plaću koju je imao Vahid Halilhodžić, oko njega se 'prašina' ne stišava.

"Ne pitajte me što ću kad dođem u Dinamo, nego - ako dođem. Uvijek taj 'ako' jer niti su me iz Dinama zvali, niti sam se razišao s Crnogorcima. Samo sam iznio svoje želje, neka razmišljanja", kaže izbornik reprezentacije Crne Gore, koji objašnjava da nema sukoba s gazdom Dejanom Savičevićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to pritisak na Crnu Goru, niti ucjena, niti sam zahladio odnose sa Savičevićem. Samo želim sigurnost, znati svoju buduću poziciju. Primjerice, brojni uspješni izbornici već su produljili ugovore sa svojim savezima za sljedeće kvalifikacije, a meni u Crnoj Gori ništa još nije ponuđeno", kaže bivši izbornik Hrvatske koji priznaje da je ponešto naučio iz lošega iskustva s Hrvatskim nogometnim savezom.

"Pogriješio sam što nisam inzistirao na produljenju ugovora s HNS-om uoči SP-a u Njemačkoj. Tada je Vlatko Marković u medijima govorio da ću ostati izbornik bez obzira na to što se dogodi na SP-u, a ja sam mu vjerovao na riječ. Znate kako je to završilo. Sada samo želim rasteretiti i sebe i drugu stranu te znati na čemu sam", kaže Kranjčar koji smatra dabi mogao upotrijebiti model Guusa Hiddinka i sjediti na dvije klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, otkrio je da je Zdravku Mamiću oprostio sve grijehe iz prošlosti.

"Kada sam rekao da više nikada neću u Dinamo dok je Mamić tamo reagirao sam burno, a poslije shvatio da se nikad ne smije reći - nikad. Nisam zaboravio to što je bilo između nas, ali sam kao katolik oprostio. Opet smo se približili vođeni istim ciljem, da Dinamo bude jak, postigne veliki rezultat".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Cico je uvijek dobrodošao u Dinamo, međutim, mi smo realni i svjesni prepreka oko njegova angažmana s crnogorske strane. Ne može se ići protiv postojećeg ugovora', izjavio je predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105160645006 arti-201105150092006

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo