'Ili igraj ili sjedi sa zamjenama i truni na klupi'

'Mislim da je Tottenham dovoljno velik klub da takvima kaže 'dok ne dobijemo ono što tražimo za tebe ili igraj ili sjedi sa zamjenama i truni na klupi'.

26.7.2012.
17:20
VOYO logo

Bivša zvijezda Tottenhama Chris Waddle prokomentirala je zbivanja u Spursima, pogotovo situaciju oko Modrićeve želje da nastavi karijeru u Realu i njegovog buntovnog ponašanja.

"Tottenham čini dobru stvar. Daniel Levy posljednjih godina radi odličan posao s igračima. Mislim da je Tottenham dovoljno velik klub da takvima kaže 'dok ne dobijemo ono što tražimo za tebe ili igraj ili sjedi sa zamjenama i truni na klupi'. Manchester City je to napravio s Tevezom i vrijeme je da i drugi klubovi počnu to raditi", kaže Waddle koji smatra da Modrić zaista vrijedi onoliko koliko Spursi traže za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila bi šteta izgubiti takvog igrača, no za te novce možete kupiti dva kvalitetna igrača. Modrić se voli kretati s loptom, tehnički je jako potkovan i sviđa mi se kako igra. Bilo bi sjajno za Tottenham da ostane, no ako ode na tržištu će se pronaći kvalitetne zamjene za njega. On je dobar igrač, no u 36 prvenstvenih utakmica je zabio četiri gola", izjavio je Waddle, koji je za Tottenham igrao između 1985. i 1989. godine te u 177 nastupa zabio 42 pogotka.

Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo