CHIELLINI OTKRIO FORMULU KAKO ZAUSTAVITI MESSIJA: / 'Ako mu pokušate predvidjeti sljedeći potez - mrtvi ste!'

Image
Foto: AFP

Giorgio Chiellini razgovarao je s talijanskim medijima i otkrio im formulu kojom se može zaustaviti jedan od najboljih igrača na svijetu, Lionel Messi.

16.11.2017.
17:54
AFP
VOYO logo

Juventus će u petom kolu Lige prvaka idući tjedan na svom stadionu ugostiti Barcelonu i pokušati im uzvratiti za poraz na Camp Nouu od prije dva mjeseca kada su Katalonci pobijedili 3-0. Strijelac dva gola u tom dvoboju bio je Leo Messi, a jedan je dodao naš Ivan Rakitić.

"U trenutku kada pokušate predvidjeti Messijev sljedeći potez, mrtvi ste. On jednostavno prebrzo čita igru i nedodirljiv je", rekao je branič Juventusa Giorgio Chiellini, a prenosi Football Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino ga se može ograničiti timskim radom. Možete biti i najbolji na svijetu no ako ostanete sami jedan na jedan protiv njega, nemate šanse", dodao je Chiellini i osvrnuo se na tužan kraj Buffona u talijanskoj reprezentaciji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uskoro će se to dogoditit i u Juventusu, biti će teško i čudno bez njega. Sretan sam jer sam ga imao uz sebe, na terenu i van njega. Uvijek je bio primjer u teškim situacijama i pronalazio je prave načine i riječi. Može raditi za reprezentaciju, Juve, Fifu, Uefu... na takvoj je razini da može raditi što god poželi, a poznavajući njega, izabrat će nešto oko čega je pun strasti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo