Nikicu Jelavića iznenadio slavni drugoligaš!

Nogometaši Chelseaja na impresivan su način izborili osminu finala engleskog Carling Cupa. Momčad Roberta Di Mattea razbila je na Stamford Bridgeu Wolves s visokih 6:0.

26.9.2012.
9:35
VOYO logo

Iako je londonska momčad zaigrala u podosta izmijenjenom sastavu u odnosu na utakmice u Premierligi i Ligi prvaka, isti je ipak bio previše za goste koji su nakon malo više od 15 minuta zaostajali s visokih 3:0.

Gary Cahill doveo je domaćine u vodstvo u četvrtoj, na 2:0 povisio je Ryan Bertrand četiri minute kasnije, a u 17. je na 3:0 podigao Juan Mata. Oriol Romeu, Fernando Torres i Victor Moses su s tri gola u nastavku postavili konačan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveće iznenađenje 3. kola priredila je Aston Villa koja je na Etihadu porazila aktualnog prvaka Engleske Manchester City nakon produžetaka 4:2. Mario Balotelli doveo je City u vodstvo u 27., a onda je u 15. minuti nastavka Gareth Barry provukao loptu pored vlastitog vratara Costela Pantilimona za 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet minuta kasnije Aleksandar Kolarov ponovno dovodi Građane u vodstvo, ali ga za svega šest poništava Gabriel Agbonlahor. Rezultat se nije mijenjao sve do isteka 90. minute, pa je susret otišao u produžetke. Charles N'Zogbia šokirao je plavi dio Manchestera pogotkom u 96. minuti, a potvrdu je u 113. osigurao svojim drugim pogotkom Agbonlahor.

Od ostalih rezultata izdvojimo ispadanje kluba našeg Nikice Jelavića, Evertona, kod drugoligaša Leeds Uniteda (2:1), te pobjedu Wigana kod West Hama (4:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo