Hrvat u Londonu: Chelsea oduševljeno objavio transfer novog 'Luke Modrića'

Bivši hajdukovac Mario Pašalić stigao je u Chelsea. Vijest nije nova, ali 19-godišnji nogometaš potpisao je ugovor, te će već u srijedu popodne trenirati s prvom momčadi.

9.7.2014.
17:07
VOYO logo

"Ja sam vezni igrač, a uzor mi je Frank Lampard. Upravo zbog toga sam sretan što sam otišao u Chelsea", poručio je Pašalić za službenu klupsku stranicu u Londonu koja je 'odušeljeno objavila vijest o njegovom potpisu'. Naravno, transfer je bio dogovoren prije nekoliko mjeseci, a Mario je ostao u Splitu do kraja sezone...

"Hvala Hajduku na svemu, ali sada okrećem novu stranicu svoje karijere. Ovo je moj novi početak. Oduševljen sam trening kampom i stvarno sam sretan što sam u Chelseaju", kazao je nogometaš koji je bio na prvobitnom popisu od 30 Kovačevih kandidata za odlazak u Brazil, ali ga izbornik nije poveo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/bhbt2Ek9K1Y

Englezi (zasad) ne pišu da će Mario odmah na posudbu, već da će trenirati s prvom momčadi, a da su velika očekivanja od njega, dolazi i s Chelseajeve neslužbene stranice, koja je objavila kako je stigao - novi Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo