VIDEO: / Mržnja je prejaka! Sukobili se Mourinho i Wenger!

U londonskom derbiju 7. kola Engleske lige Chelsea je na svom Stamford Bridgeu s 2:0 slavio protiv Arsenala i opet pobjegao suparnicima.

5.10.2014.
18:36
VOYO logo

Chelsea je rutinski dobio Arsenal, Eden Hazard je nakon fantastičnog prodora u 27. minuti srušen u kaznenom prostoru, a sam je uspješno izveo penal, dok je konačan rezultat postavio Diego Costa u 79. minuti. Costi je to čak deveti gol u prvih sedam ligaških utakmica.

Dvoboj je obilježilo i guranje dvaju trenera - Josea Mourinha i Arsenea Wengera, još jedno u nizu razmirica dvaju trenera koji se ne otvoreno ne podnose već deset godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Ranije je Manchester United je kao domaćin slavio protiv Evertona s 2-1, te je ManU po prvi put ove sezone spojio dvije pobjede. Momčad Luisa van Gaala sretno je pobijedila Everton, a junak dvoboja bio je vratar Uniteda David de Gea, koji je obranio penal Leightonu Bainesu (45) i obranio još nekoliko izglednih prilika igračima Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/OKhFVvJ1UYW/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Za ManU su zabili pridošlice Angel Di Maria (27) i Radamel Falcao (62), dok je strijelac za Everton bio Steven Naismith (55). U drugoj utakmici u Londonu Tottenham je slavio protiv Southamptona s 1:0 pogotkom Danca Eriksena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Chelsea s 19 bodova, drugi je City s 14, a treći je Southampton s 13 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo