NIJE MOGUĆE / Češki golman brutalno nokautirao Cristiana: Završio je krvav na podu pa sve šokirao

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Portugal je večeras igrao protiv Češke u sklopu grupne faze Lige nacija

24.9.2022.
23:07
Profimedia
VOYO logo

Portugalska nogometna reprezentacija gostovala je u subotu navečer kod Češke, gdje su tražili pobjedu za prvo mjesto u skupini dva. Gosti su imali sjajnu večer i na kraju slavili s 4:0 protiv neugodne Češke.

Image
NEVJEROJATNO /

Šokantne vijesti iz Rusije: Reprezentativci odlaze u rat, zbog svega propada susret s Bosnom i Hercegovinom?

Portugal predvođen kapetanom Cristianom Ronaldom češku je obranu probio u 33. minuti, kada je Rafael Leao uposlio večeras sjajnog Diogo Dalota koji je zabio za 1:0. Igrala se sučeva nadoknada prvog poluvremena kada je na 2:0 povisio još jedan igrač Manchester Uniteda, Bruno Fernandes na proigravanje Marija Ruija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći su do kraja prvo dijela susreta stigli izboriti i najstrožu kaznu, ali je Patrick Schick pogodio okvir gola pa se na predah išlo s 2:0 za Portugalce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo grdo nadrapao

Portugal je drugo poluvrijeme otvorio na najbolji mogući način, već u 52. minuti bilo je 3:0, a strijelac je ponovno bio desni bek gostiju, Dalot. Konačan rezultat postavio je Diogo Jota, na asistenciju Cristiana Ronalda koji je odigrao cijeli susret usprkos teškom sudaru na početku susreta.

Naime, u 13. minuti susreta, češki je vratar krenuo na loptu te se žestoko sudario s Ronaldom. Napadač Uniteda u želji da dođe do lopte nije vidio Vaclika te je na kraju izvukao deblji kraj. Ostao je na podu i krvava nosa, izašao je van terena i nastavio susret. Na kraju je upisao i asistenciju, iako je na trenutak izgledalo da neće nastaviti susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Tako je Portugal zasjeo na prvo mjesto skupine s deset bodova, druga je Španjolska s osam, dok su Švicarci treći sa šest. Posljednja je Češka s četiri boda. Švicarci su večeras svladali Španjolsku u gostima rezultatom 2:1, a strijelci su bili Akanji i Eric Garcia (ag.), dok je za domaćina zabio Jordi Alba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo