ČELNIK HNS-A I PREDSJEDNIK RIJEKE NA ŽESTOKOM UDARU: / Navijači ga proglasili lažovom i poslali mu znakovitu poruku

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Oglasila se Armada i na zapadnoj tribini Kantride izvjesila je poruku upućenu izravno Miškoviću

30.7.2020.
10:15
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik nogometnog kluba Rijeke i dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Damir Mišković, našao se na žestokom udaru navijača svojeg kluba koji su ga prozvali putem transparenta i proglasili ga "lažovom".

Naime, navijači su ogorčeni jer je Orijent 1919 dobio dozvolu HNS-a da prvu utakmicu doigravanja za Prvu HNL odigra na Kantridi umjesto na Rujevici. Nakon te odluke odmah se oglasila Armada i na zapadnoj tribini Kantride izvjesila je poruku upućenu izravno Miškoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za drugoligaša licenca nije barijera, a ti je nisi mogao dobiti za ponos Kvarnera? D.M: lažove", poručili su armadaši. Kantrida je na kraju ispunila infrastrukturne uvjete za odigravanje utakmica Prve HNL, a Armada se jednostavno ne može pomiriti s time da Rijeka igra na Rujevici, stadionu koji je predstavljen kao privremeno rješenje dok se Kantrida ne sanira i kao trening kamp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako su preseljeni s Kantride 2015. godine, armadaši svake godine organiziraju utakmicu na Kantridi i čini se da neće odustati od toga da se njihov klub vrati "pod stijene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo