Novo poglavlje u karijeri

ČEKA SE JOŠ SAMO SLUŽBENA POVRDA: Bivša zvijezda Milana na posudbi u Chelseau?!

Alexandre Pato, dugogodišnji bivši napadač Milana i član Corinthiansove nogometne momčadi, provest će sljedećih šest mjeseci na posudbi u redovima engleskih prvaka.

Vijest je objavio brazilski O Globo pozivajući se na izjavu nogometaševa agenta Gilmara Veloza. Prema njegovim navodima napadač koji može igrati i na obje krilne pozicije danas će se zaputiti prema Londonu gdje bi transfer trebao biti i službeno potvrđen. Veloz kaže da ga Chelsea neće službeno najaviti sve dok se Pato ne pojavi u klubu.

Igrač koji je sakupio četrdesetak nastupa za brazilsku nogometnu reprezentaciju seli tako u svoj peti klub. Nakon što je nosio dresove Intera, Milana, Corinthiansa i Sao Paula, na redu je Chelsea koji je spreman na sebe preuzeti kompletna mjesečna primanja koja Pato dobiva od aktualnog kluba. Riječ je o otprilike milijun eura do kraja sezone.


Htjeli su ga i Liverpool i Tottenham

Budući da je ugovorno vezan za Corinthians samo do kraja tekuće godine, vjeruje se da će Pato prije odlaska na Stamford Bridge potpisati produljenje ugovora s klubom kako bi taj, u slučaju ostanka ondje po završetku posudbe, i zaradio novac.

Ovime bi, potvrdi li Chelsea transfer, trebala biti stavljena točka na medijsku seldibu igrača koji je 2009. godine bio proglašen nadolazećom zvijezdom i najboljim mladim nogometašem u Italiji. U borbi za njegovo dovođenje bili su i Sporting, Liverpool i Tottenham, zaključuje isti izvor.

Povratak na Net.hr