Realovci jedva izbjegli debakl: 'Iza nas je večer mučenja'

Real Madrid doputovao je u Dortmund s ugodnom prednosti 3:0, međutim do samog kraja susreta nije bio miran.

9.4.2014.
8:45
VOYO logo

Madriđani su u uzvratni dvoboj četvrtfinala Lige prvaka u Dortmundu doputovali kao favoriti, imali su veliku prednost, ali nisu imali na kraju lagan posao.

Borussia je odnijela pobjedu 2:0, nedostajao joj je još jedan pogodak da potpuno zakomplicira utakmicu i izbori produžetak. Iker Casillas imao je dosta posla i na kraju nije mogao biti zadovoljan s onim što je pružila njegova momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda je ova utakmica dobar poziv na buđenje. Bolje da nam se to dogodilo sada nego u nekim kasnijim susretima ove sezone", smatra Casillas.

Kao dobru stvar iz ovog susreta Casillas vidi igru pod pritiskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Oba pogotka smo primili nakon naših pogrešaka, a osim toga nismo realizirali kazneni udarac. Dobra je stvar što smo se kasnije znali nositi s pritiskom i dobro smo reagirali u nastavku susreta", dodaje Casillas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Borussije Jürgen Klopp bio je ponosan na svoju momčad unatoč ispadanju iz elitnog klupskog nogometnog natjecanja. Svojim igračima nije imao što za prigovoriti, a smatra kako je njegova momčad bila sposobna za veliki preokret.

"Igrači su željeli proći u polufinale i to su pokazali u svakom pogledu. Možete napraviti video od ove utakmice i pokazivati ostalim momčadima kako se stiže zaostatak 3:0. Kada sam na nakon susreta dao ruku ozlijeđenom Nevenu Subotiću, rekao mi je kako je iznimno ponosan što je dio ove momčadi. Tako se i ja osjećam", dodao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carlo Ancelotti u ovom susretu nije koristio Cristiana Ronalda koji je ostao svih 90 minuta na klupi, međutim tvrdi kako je Ronaldo mogao pomoći da je bilo neophodno.

//www.youtube.com/embed/79bzYlNQiOI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cristiano je bio dobro, ali nismo željeli riskirati. Za polufinale će biti potpuno spreman. Iza nas je večer velikog mučenja, ali na kraju smo sretni", izjavio je Ancelotti.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo