PEREZ NIJE ZADOVOLJAN / Stigla iznenađujuća vijest iz Španjolske: Carlo Ancelotti odlazi s klupe Real Madrida?

Image
Foto: Profimedia

Ancelottiju bi mogla presuditi očajna igra ove sezone

16.2.2022.
17:33
Profimedia
VOYO logo

Dan nakon što su nogometaši Ral Madrida izgubili od PSG-a u prvom susretu osmine finala Lige prvaka već se pojavila priča kako Florentino Perez sprema promjenu na klupi.

Katalonski Sport tvrdi kako Perez nije zadovoljan načinom igre te da ne želi gledati nogomet kakav Real igra ove sezone i ističu kako bi Carlo Ancelotti mogao biti njegova prva žrtva. Navodno mu je plan zadržati ga na klupi do kraja sezone, a onda potražiti nova rješenja bez obzira na rezultate kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRAVA ŠAMARČINA /

Najčitaniji španjolski sportski list popljuvao našeg Luku Modrića, dali su mu nevjerojatnu ocjenu

Image
PRAVA ŠAMARČINA /

Najčitaniji španjolski sportski list popljuvao našeg Luku Modrića, dali su mu nevjerojatnu ocjenu

Perez je navodno pobjesnio nakon što je Real odigrao očajnu partiju na Parku prinčeva. Branili su se cijelu utakmicu i na kraju u sudačkoj nadoknadi izgubili golom Kyliana Mbappéa.

Tko umjesto njega?

Iako Ancelotti ima ugovor na još dvije godine, klub navodno već traga za novim trenerom. Jedna od opcija je Mauricio Pochettino, koji bi mogao napustiti PSG krajem sezone. Također, poznato je da je Perez veliki obožavatelj Jurgena Kloppa, ali je Nijemac vezan ugovorom s Redsima i ne vjeruje se da namjerava otići iz kluba prije ljeta 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ancelottiju je ovo drugi mandat na klupi Reala. Vodio je klub u periodu od 2013. do 2015. godine kada im je donio 'La decimu', deseti naslov u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razapeli igrače

Španjolski mediji, inače, nisu bili nimalo zadovoljni predstavom Reala, a jedini koji je od Marce dobio prolaznu ocjenu bio je vratar Courtois. Istaknuli su njegove sjajne obrane protiv Mbappéa u 17. i 49. minuti, kao i kazneni udarac koji je obranio Lionelu Messiju.

"Ako je nada za prolazak još uvijek živa, to je zbog njega, ako Madrid nije potpuno razoren u Parizu, to je bilo zbog njega", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kapetana Vatrenih Luku Modrića baš i nisu imali riječi hvale.

"Vratio se u prvih jedanaest nakon pauze kod Villarreala. Nije pronalazio loptu niti je uhvatio ritam utakmice. Napravio je više pogrešaka nego u cijeloj sezoni. Nije imao šanse probuditi dominantnog igrača u sebi. Nedostajao je Realu u bitci koja ga je pojela", opisali su Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo