skočili na 7. mjesto / Ćaleta-Car odigrao cijeli susret u pobjedi Marseillea: Bašić ušao u završnici kod Bordeauxa

Image
Foto: AP Images

Ovo je prva domaća pobjeda Marseillea još od 11. studenoga te drugi trijumf u posljednjih 13 utakmica u svim natjecanjima

5.2.2019.
21:40
AP Images
VOYO logo

U zaostaloj utakmici 18. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille je pred praznim tribinama Velodromea pobijedio Bordeaux s 1-0 (1-0).

Gosti su od 25. minute igrali s igračem manje, nakon što je Samuel Kalu isključen zbog grubog prekršaja, a pogodak vrijedan tri boda postigao je Kamara u 42. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je prva domaća pobjeda Marseillea još od 11. studenoga te drugi trijumf u posljednjih 13 utakmica u svim natjecanjima.

Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car odigrao je za Marseille cijelu utakmicu na stoperskoj poziciji, dok je bivši igrač Hajduka Toma Bašić u momčadi Bordeauxa zamijenio Plašila u 71. minuti, ali nije uspio promijeniti stanje na semaforu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marseille je sa 34 boda skočio sa desetog na sedmo mjesto, dok je Bordeaux sa 28 bodova ostao na 12. poziciji. Vodeći PSG ima 56 bodova, deset više od drugoplasiranog Lillea i 13 više od Lyona koji je na trećem mjestu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo