Prisjetio se jednog od najtužnijih trenutaka za hrvatski nogomet

Hrvatska nogometna reprezentacija posljednju provjeru prije nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu imat će u Salvadoru protiv Australije u noći s petka na subotu po hrvatskom vremenu.

4.6.2014.
19:56
VOYO logo

Australija se priprema za susret protiv Hrvatske, a u njezinom taboru uvjereni su kako je ovo pravi ispit uoči početka Svjetskog prvenstva. Tim Cahill vjeruje da će igrači u tom susretu pokazati odlučnost koja vlada na treningu.

"Pred nama je susret protiv Hrvatske što je za nas veliki ispit. Na treningu vidim veliku odlučnost i želju kod svih igrača i želimo to pokazati i u tom susretu", rekao je Cahill.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusni Australac bio je član reprezentacije koja je igrala protiv Hrvatske na Svjetskom prvenstvu 2006. godine u Njemačkoj i rado se prisjeća tog natjecanja.

"Jedan od najponosnijih trenutaka u mojoj karijeri bila je utakmica protiv Hrvatske 2006. godine. Nitko nije tada očekivao da ćemo otići tako daleko, međutim razuvjerili smo sve. Moramo samo vjerovati u svoje mogućnosti i učinit ćemo naciju ponosnom", tvrdi Cahill.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo