Senzacionalna vijest iz Španjolske: Vatreni ima ponudu života!

Španjolska radijska postaja Cadena COPE donijela je u srijedu ekskluzivnu informaciju da se hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić nalazi na meti Real Madrida.

3.4.2014.
11:04
VOYO logo

Veznjak Seville ove sezone igra u životnoj formi, a nije tajna da je svojim nastupima privukao pažnju brojnih europskih klubova. No, dosad se ni u jednoj priči nije spominjao Real Madrid, klub koji je prije samo nekoliko dana Rakitić srušio svojim nezaboravnim 'sombrerom' i asistencijom za Carlosa Baccu.

Jedan od najpoznatijih španjolskih radijskih novinara Paco Gonzalez je u emisiji Tiempo de Juego objavio informaciju da Real želi Rakitića, te da je igračev brat i agent Dejan već razgovarao s glavnim direktorom Kraljevskog kluba Joseom Angelom Sanchezom. Gonzalez je istaknuo i da Rakitić ima ponudu Atletico Madrida, ali da želi u Real zbog čega je i došlo do zastoja u pregovorima oko novog ugovora sa Sevillom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, aktualni ugovor 26-godišnjeg veznjaka vrijedi samo do ljeta 2015. godine, što olakšava posao potencijalnim kupcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo