NEOSTVARENI SAN

ČAČIĆU, KOLIKO TREBA ZABITI ZA POZIV: Hrvatski napadač zabija kao Falcao i nada se da ga izbornik vidi

Pet pogodaka postigao je u dosadašnjem dijelu sezone u francuskom nogometnom prvenstvu Caenov hrvatski napadač Ivan Santini. Jednako kao i primjerice Monacov kolumbijski reprezentativac Radamel Falcao.

Francuski sportski dnevnik L’Equipe napravio je intervju s hrvatskim nogometašem koji je, podsjeća se, rođen u Zadru baš kao što iz tog grada i njegove okolice stižu mnogi koji su ostavili dubok nogometni trag, a među kojima autor teksta navodi Dadu Pršu, Josipa Skoblara, Luku Modrića i Danijela Subašića. Za razliku od navedenih, Santini nije oblačio dres izabrane vrste i predstavljao domovinu u ogledima reprezentacija na seniorskim razinama. A to je ono što bi Santini rado na sebe stavio, prenoseći dio tog razgovora javlja nogometni portal Goal.

“San mi je da zaigram za hrvatsku reprezentaciju! To bi mi bila potvrda da sam uspio u nogometu. Još od Eura 1996., to mi je najveći san i dat ću sve da ga ostvarim. Da, Hrvatska ima odlične napadače, možda bih morao ovdje zabiti 25 golova da dobijem poziv! Iako svi znaju da nije lako zabijati u francuskoj ligi, tako da bi i 10 do 15 golova bio dobar učinak”, priznao je.

Povratak na Net.hr