ČAČIĆ SELI RAKITIĆA NA NOVU POZICIJU: / "Motivirani smo vratiti pozitivnu energiju"

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Ivan Rakitić trebao bi biti jedan od ključnih ljudi novog hrvatskog izbornika Ante Čačića. Ne samo u utakmicama koje slijede, nego i na dulje razdoblje.

6.10.2015.
14:06
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Pred hrvatskom su reprezentacijom dvije posljednje utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. U subotu pred praznim maksimirskim tribinama Vatreni dočekuju Bugarsku, a tri dana kasnije gostuju na Malti. Čačić je dao naslutiti da bi Rakitić u tim dvobojima mogao imati ofenzivniju ulogu nego dosad, odnosno da će igrati ispred Luke Modrića i Matea Kovačića.

Zahvala Niki Kovaču

"Sviđa mi se što sam opet ovdje među svojom braćom, suigračima. Jako motivirani vratiti pozitivnu energiju koja trenutno možda i nije najbolja. Radimo na tome, uložit ćemo svu snagu, a o sustavu i mojoj poziciji će odlučiti izbornik. Nitko nema veću želju i motivaciju od nas da budemo uspješni i ponosni na reprezentaciju", poručio je Rakitić tijekom posjeta KBC-u Rebro povodom Inine donacije dječjem odjelu te bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O susretu i komunikaciji s novim izbornikom veznjak Barcelone je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drugi sam put razgovarao s njim jer me posjetio i u Barceloni. Izbornik nam je iskazao veliko povjerenje, poznaje nas, sve se čini jako pozitivno. Zahvalio bih i Niki Kovaču za sve što nam je dao, nastavljamo tim putem, vjerujemo u sebe i novog izbornika."

Podsjetimo, dva kola prije kraja natjecanja u skupini H naša je reprezentacija na trećem mjestu s 14 bodova, četiri manje od Talijana i dva od Norvežana. Izravno će se na Europ plasirati dvije najbolje momčadi iz svake skupine, a trećeplasirane će reprezentacije u dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo