BURA NAKON DERBIJA: / "Nemate poštovanja prema mojoj momčadi, pazite na rječnik!"

Image
Foto: PIXSELL, Nel Pavletić

Malo je kvalitetnog nogometa ponudio subotnji jadranski derbi između Rijeke i Hajduka na Rujevici. Nijedan pogodak i dva crvena kartona epilog su dvoboja 6. kola domaćeg prvenstva.

16.8.2015.
11:55
PIXSELL, Nel Pavletić
VOYO logo

Rijeka je od 17. minute imala igrača manje zbog isključenja Moisesa koji je laktom pogodio Juranovića, a snage su se na terenu izjednačile u 65. minuti kada je crveni karton dobio Hajdukov debitant Velazquez zbog grubog starta na Ristovskom.

Image
ZA BRZI ZABORAV: /

Dva crvena kartona i Velazquezova premijera iz noćne more

Image
ZA BRZI ZABORAV: /

Dva crvena kartona i Velazquezova premijera iz noćne more

"Upotrijebili ste loš epitet"

Uzbudljivije nego na utakmici je bilo na konferenciji za novinare koje je uslijedila. Hajdukovom treneru Damiru Buriću nije se svidjela opaska jednog novinara da je njegova momčad igrala kukavički u situaciji s igračem više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upotrijebili ste loš epitet, to je bez poštovanja prema mojoj momčad, molim za drugačiji rječnik. Ne znate u kakvom smo stanju, koliko smo utakmica odigrali. Moram misliti o svojoj momčadi i kako da iz nje izvučem najbolje u ovom trenutku. Na kraju, Rijeka je dominirala, ali nije zapucala na gol, mi smo imali bolje šanse", istaknuo je uvrijeđeni Burić.

"Isključenje bilo prestrogo"

Trener RijekeMatjaž Kek smatra, pak, da Moises nije zaslužio isključenje i da je sudac oštetio njegovu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad igraš toliko dugo s igračem manje, trebao bi biti zadovoljan bodom, ali ja nisam zadovoljan. Što da radim oko sudačkih odluka, ispada da samo ja komentiram, ali tu su i kamere. Čini mi se da je isključenje bilo prestrogo, ali na kraju smo dobro reagirali s igračem manje, pogotovo taktički", naglasio je slovenski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo