I Bugarskom 'odjekuju' uvrede Zdravku Mamiću

Nakon što je Dinamo u 1. kolu novog prvenstva Hrvatske odigrao 1:1 s Interom, bugarski mediji su svojim čitateljima otkrili rat koji Bad Blue Boysi vode sa Zdravkom Mamićem.

23.7.2012.
10:40
VOYO logo

Bugarski portal Sportline.bg piše kako su početak novog hrvatskog prvenstva u Maksimiru obilježile uvrede najžešćih navijača na račun Zdravka Mamića.

Bugarski novinar u svom tekstu, koji je opremio fotografijom Mamića koji se valja po podu zagrebačkog aerodroma uz zvuke romske glazbe, navodi kako su se za izvršnog predsjednika Dinama neugodni povici skandirali oko dvadesetak minuta te čak i citira neugodne stihove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, bugarski prvak je uvjeren u uspjeh u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka protiv Dinama, a trener Ludogoreca Ivajlo Petev je na pitanje što misli o sljedećim protivnicima ovako odgovorio:

"Poslije ćemo o njima, sada imamo utakmicu s Dinamom, moramo pobijediti. Kad prođemo u sljedeću fazu natjecanja, tad ćemo razmišljati o protivnicima, vjerojatno Šerifu. Mi se nećemo braniti, već napasti od starta, očekujem da zabijemo gol na Maksimiru. Znam da će i Dinamo promijeniti taktiku za nas. Očekujem Šimunića i Rukavinu u prvom sastavu, no to ne mijenja ništa s naše strane, nikad se nikome ne prilagođavamo. Nadam se samo da će suđenje biti na pravoj razini", izjavio je trener Ludogoreca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo