BRZO I BEZBOLNO, DINAMO OTPISAO ČAK ČETVORICU IGRAČA: / Prijelazni rok tek počeo, a na Maksimiru već transferi

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Prvi koji je napustio klub je nekada perspektivni stoper kojem su uglavnom ozljede devastirale karijeru

6.1.2020.
10:54
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Siječanjski prijelazni rok tek je počeo, a u Dinamu se već opasno operira po transferima. Dok se čeka na one astronomske ponude za Danija Olma, Mislava Oršića, Brunu Petkovića i ove razvikane igrače, Dinamo se polako počeo rješavati balasta, odnosno, igrača na koje trener Nenad Bjelica u ovom trenutku ne računa.

Dinamo na kraju šalje čak četiri igrača na posudbu. Prvi koji je napustio klub je nekada perspektivni stoper kojem su uglavnom ozljede devastirale karijeru, Marko Lešković, a on će karijeru nastaviti u Lokomotivi. Na posudbu još ide i Ivo Pinto. Portualac je ovoga ljeta stigao kao pojačanje za desnog beka, ali Bjelica ga nije pretjerano koristio niti se ovaj uspio nametnuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

18.12.2019., Stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 6 kolo, GNK Dinamo - HNK Rijeka. Ivo Pinto. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Vjerojatno će ići i srpski napadač Komnen Andrić, koji je stigao u Dinamo prije godinu dana iz Intera za milijun eura, a navodno će karijeru nastaviti baš na posudbi u Zaprešiću. Posljednji koji ove zime napušta Dinamo vjerojatno je mladi vratar Dinko Horkaš koji će na kaljenje u mostarski Zrinjski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo