SAMO TO NE / Bruno Petković otpada za naredne utakmice Dinama i one ključne Hrvatske

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Vrlo je mala vjerojatnost da se Bruno Petković oporavi do susreta s Rijekom na Rujevici 12. studenog

24.10.2023.
15:40
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Elitni napadač Bruno Petković neće biti među kandidatima za nastup u četvrtak protiv Viktorije iz Plzena, u 3. kolu skupine C Konferencijske lige (Maksimir, 21 sat), javljaju Sportske novosti.

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štoviše, zbog obnovljene i pogoršane ozljede stražnjeg bedrenog mišića (puknuće) Petković će gotovo sigurno preskočiti sve utakmice do nove prvenstvene stanke (sredina studenoga), pa će tako prvaci Hrvatske, trećeplasirani u ovoj sezoni, biti bez svog najboljeg igrača na obje utakmice protiv Viktorije (26. listopada i 9. studenoga), te na prvenstvenim dvobojima s Lokomotivom (29. listopada) i Varaždinom (5. studenoga), kao i na kup-okršaju s Oriolikom (1. studenoga).

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo je mala vjerojatnost da se Bruno Petković oporavi do susreta s Rijekom na Rujevici 12. studenog, a nakon toga uslijedit će prvenstvena stanka zbog reprezentativnih akcija. A sve ovo govori i da izbornik Zlatko Dalić neće moći računati na Petkovića za utakmice protiv Latvije (18. studenoga) i Armenije (21. studenoga).

Čak i da se oporavi, vjerojatno neće biti u natjecateljskoj formi potrebnoj za važne utakmice Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo