ISLAND PAO U MAKSIMIRU /

Brozović donio pobjedu Hrvatskoj: Vatreni će 2017. godinu dočekati na prvom mjestu!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Na ljestvici vodi Hrvatska sa 10 bodova, Island je ostao na sedam bodova, Ukrajina i Turska imaju po pet bodova, a na začelju su Finska i Kosovo sa po jednim bodom

12.11.2016.
19:50
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - U susretu 4. kola skupine I kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji, hrvatska nogometna reprezentacija je pred praznim tribinama stadiona Maksimir pobijedila Island 2-0 i učvrstila se na vodećoj poziciji u skupini.

Oba pogotka na utakmici zabio je Marcelo Brozović. Veznjak Intera je doveo 'vatrene' u vodstvo u 15. minuti sjajnim pogotkom sa 18 metara. Na gotovo identičan način zabio je i u sudačkoj nadoknadi utakmice za potvrdu pobjede i osvajanje tri važna boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjim trenucima susreta Ivan Perišić je zbog oštrog prekršaja dobio crveni karton i hrvatska vrsta će u idućem susretu protiv Ukrajine igrati bez važnog igrača.

U drugom susretu iz ove skupine Turska je u Antalyji identičnim rezultatom pobijedila Kosovo. Golove za prvu tursku pobjedu zabili su Burak Yilmaz (51) i Volkan Sen (55).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras se još sastaju Ukrajina i Finska.

Na ljestvici vodi Hrvatska sa 10 bodova, Island je ostao na sedam bodova, Ukrajina i Turska imaju po pet bodova, a na začelju su Finska i Kosovo sa po jednim bodom.

Iduću utakmicu u kvalifikacijama za SP 'Vatreni' će imati 24. ožujka iduće godine kada u Zagreb dolazi Ukrajina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo