JOSIP BREKALO MAJSTORSKI ZABIO U SUDAČKOJ NADOKNADI: / Ušao u igru u 79. minuti i pokazao talent

Image

Brekalo ušao u igru u 79. minuti i zabio za 2-0

14.12.2018.
22:35
VOYO logo

U prvoj utakmici 15. kola njemačkog nogometnog prvenstva u petak navečer Wolfsburg je na gostovanju u Nuernbergu slavio sa 2-0 (0-0), a hrvatski reprezentativac Josip Brekalo bio je strijelac drugog pogotka na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći pogodak za gostujuću momčad postigao je Daniel Ginczek u 58. minuti. Josip Brekalo ušao je u igru u 79. minuti, a u posljednjoj minuti sučeve nadoknade završio je dobro izveden kontranapad te svojim drugim bundesligaškim pogotkom u ovoj sezoni potvrdio pobjedu 'vukova'.

Novopečeni A reprezentativac, nogometaš kojeg je izbornik Zlatko Dalić testirao u Ligi nacija protiv Španjolske i Engleske i koji je zadovoljio, istrčao je jedan kontranapad, na desnoj strani dobio loptu, ušao u kazneni prostor i između dvojice protivničkih igrača lijepo zabio za konačnih 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući trećoj pobjedi u posljednje četiri utakmice Wolfsburg je došao do 22 boda i osmog mjesta na prvenstvenoj ljestvici. Nuernberg se osmim prvenstvenim porazom zadržao na 16. mjestu sa samo 11 bodova iz 15 nastupa. Iza Nuernberga samo su Hannover sa 10 i Fortuna sa devet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeća Borussia Dortmund ima 36 bodova, Borussia Moenchengladbach je druga sa 29, Bayern je treći sa 27, a RB Leipzig četvrti sa 25.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo