Trening zatvoren za javnost / Brekalo glavni kandidat za poziciju desnog bočnog, Kramarić poručio: 'Svi su napaljeni na Hrvatsku'

Stoper Marseillea Duje Ćaleta-Car glavni trebao bi dobiti priliku na poziciji stopera uz Domagoja Vidu

19.3.2019.
21:00
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija počela je s ozbiljnim pripremama za prvu utakmicu kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo protiv Azerbajdžana. Trening je u utorak bio otvoren za medije tek prvih 15 minuta.

Izbornik mora riješiti dilemu oko pozicije desnog beka. Ako se Tin Jedvaj ne oporavi, na njegovo mjesto će, prema posljednjim informacijama, doći mladi Josip Brekalo koji inače igra na poziciji krila u svom klubu Wolfsburgu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U napadu izbornik nema problema. Psebno je pohvalio Andreja Kramarića koji je na okupljanje došao u najboljoj formi. Evo što je Krama rekao uoči utakmce na Maksimiru:

"Neću reći da sam u životnoj formi, ali bi mi jako drago bilo da nastavim ići ovim putem kojim sad idem. Svjesni smo da neće biti tako jednostavno kako na papiru izgleda, ali nadam se da ćemo se na kraju veseliti. Naš najveći problem bit će što će svaka reprezentacija koja dođe tu biti 'napaljena' na nas. Zato trebamo od prve minute krenuti maksimalno koncentrirano".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoper Marseillea Duje Ćaleta-Car glavni trebao bi dobiti priliku na poziciji stopera uz Domagoja Vidu protiv Azerbajdžana.

"Azerbajdžan sigurno nije momčad za podcijenjivanje. Viceprvaci smo svijeta, ali znamo da nam ta tri boda na početku kvalifikacija puno znače. Moram biti oprezni i paziti na njihove kontre i polukontre. Imaju brza krila, ali mislim da ne bi trebalo biti problema ako odigramo sa 100 posto", rekao je Duje Ćaleta- Car.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo