OTVORIO DUŠU / Brat Siniše Mihajlovića zaplakao u emisiji: 'Bilo je dosta problema kada je počeo rat. Nikada prije nismo osjetili nešto takvo...'

Image
Foto: Profimedia

Brat Siniše Mihajlovića, Dražen, otvorio je dušu i ispričao neke javnosti nepoznate detalje

1.2.2023.
18:38
Profimedia
VOYO logo

Siniša Mihajlović, bivši jugoslavenski reprezentativac i europski prvak s Crvenom zvezdom, umro je 16. prosinca prošle godine od teške bolesti u 53. godini.

Image
ČUDNE KONSTRUKCIJE /

'Ne razumijem zašto je Siniša Mihajlović bio toliko omražen u Vukovaru. Nisam htio ići po mraku na stadion zapaliti mu svijeću'

Image
ČUDNE KONSTRUKCIJE /

'Ne razumijem zašto je Siniša Mihajlović bio toliko omražen u Vukovaru. Nisam htio ići po mraku na stadion zapaliti mu svijeću'

Mihajlović se zadnje dvije i pol godine liječio od leukemije, stanje mu se mijenjalo i čak se vratio na klupu talijanskog prvoligaša Bologne. No stanje mu se pogoršalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođen u Vukovaru, karijeru je započeo u Borovu, a na najvišoj razini igrao je za Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lazio i Inter. Kao trener vodio je Bolognu, Cataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino i ponovno Bolognu.

Sada je njegov brat, Dražen Mihajlović, u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 otvorio dušu i ispričao neke javnosti nepoznate detalje o Siniši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo odrasli u jednoj velikoj obitelji koja je bila srednje klase. Imali smo jednu sobu u kojoj smo dijelili jedan krevet do moje 14. godine kada sam otišao na školovanje u Zagreb", rekao je Dražen nakon čega se rasplakao.

Image
Foto: AFP

Potom se prisjetio trenutaka iz djetinjstva tijekom kojeg je važan faktor bio taj što Siniša i Dražen dolaze iz "miješanog" braka, njihova majka je katolkinja, a otac pravoslavac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je dosta problema kada je nastao rat u našim krajevima. Majčina obitelj nije podržavala to što je ona udana za pravoslavca. Nikada prije toga nismo osjetili nešto tako, uvijek smo bili Jugoslaveni, ali onda je nažalost došlo do tih raznih podjela i u obitelji, ali i među prijateljima. Najteže je bilo našoj majci koja je bila na dvije strane. Naravno, ona se odlučila da bude uz svoju porodicu i da krene za svojim sinovima i mužem, ona je najveći teret osjetila. Ona je jaka žena. Bio je taj najbolji prijatelj. Dolazio je kod nas kući, spavao kod nas, Siniša kod njega, družili se… Bio sam prisutan tada kada je uradio to što neko ne bi sebi nikada mogao da oprosti. Ipak, 1999. godine u Zagrebu došao je da se vidi sa Sinišom i da popričaju. Objasnio mu je razloge zbog čega je sve to morao da uradi. Na kraju se ispostavilo da je dobro to što je uradio, jer su majka i otac odmah nakon toga napustili našu rodnu kuću i došli su u Novi Sad, odnosno Beograd, tako da im je u neku ruku sačuvao život", rekao je Dražan pa na kraju pohvalio Sinišinu suprugu, Arijanu:

"Zbog svog specifičnog izgleda i šarma, žene su ga obožavale, ali njegovo srce uspjela je osvojiti Arijana koja je s njim ostala do posljednjeg trenutka i s kojom ima petoro djece. Moram iskoristiti priliku da se još jednom zahvalim njegovoj supruzi Arijani za sve što je učinila sve ove godine dok je bio u bolnici. Ona je svaki dan provela uz njegov krevet. To može samo neko tko nekoga iskreno voli. Izabrao je pravu ženu. Ona je jedna divna majka, divna supruga je bila, samo riječi hvale imam za nju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo